header image

Sorry voor het stof! We staan even met sloophamers onze oude website kapot te beuken. We gaan het helemaal anders doen! Had je op dit moment toch al enkele vragen, contacteer ons dan via mail: info@aerotrim.be of telefonisch op het nummer 0032 11 64 23 84. Nieuwsgierig?Onze focus ligt op flexibiliteit en klantgerichte oplossingen.
Afhankelijk van de doelgroep kunnen de Aerosol producten afgevuld worden in volumes van 50 tot 750 ml. Naast een ruime keuze van componenten bieden wij U de mogelijkheid om elk product te personaliseren. U heeft de keuze uit blanco bussen, bedrukt/litho of afwerking met labels. Onze technisch-commercieel team is steeds bereid U hier de nodige ondersteuning te bieden.

Aerotrim biedt een volledig gamma van componenten die specifiek zijn afgestemd op de functionaliteit van de door onze klanten gewenste oplossingen.

Speciaal ontwikkelde onderdelen voor uiteenlopende collecties zoals :Technische, industriële toepassingen, aerosols voor persoonlijke verzorging, haarspray, huishoudelijke en reinigingsproducten, zorgen voor een optimale werking van het product. Het Aerotrim assortiment omvat een compleet assortiment van bussen (50-750ml), ventielen, sproeikoppen kappen en accessoires die aan elke marktbehoefte kunnen voldoen.

Elk aerosolproduct in de Aerotrim collectie werd speciaal ontwikkeld om onze klanten de beste kwaliteit en service te garanderen.

Contacteer ons voor meer specifieke informatie en wij garanderen de beste oplossing voor uw behoefte. Contacteer ons via mail: info@aerotrim.be of telefonisch op het nummer 0032 11 64 23 84.