header image

Sorry voor het stof! We staan even met sloophamers onze oude website kapot te beuken. We gaan het helemaal anders doen! Had je op dit moment toch al enkele vragen, contacteer ons dan via mail: info@aerotrim.be of telefonisch op het nummer 0032 11 64 23 84. Nieuwsgierig?


Vacatures: Bij een nieuwe start wil een ambitieus en groeiend bedrijf als Aerotrim nieuwe mensen aanwerven. De Soudal groep geeft Aerotrim de vrijheid om onafhankelijk te groeien en hopen dit in de komende jaren zeker door te zetten om onze marktpositie te verstevigen.

Waarom Aerotrim? Onder de vleugels van Soudal, een multinational met een zeer stabiele groei en een stabiele jobcultuur , kent Aerotrim een nieuwe start. Hierdoor en mede te danken aan de aangename en uitdagende werkomgeving wil Aerotrim zich versterken voor de toekomst. Ondanks de status van multinational, is het familiale karakter in de bedrijfscultuur altijd gebleven. Dat familiale karakter wordt verpersoonlijkt door Vic Swerts, die in 1966 Soudal als eenmanszaak opstartte en nog steeds dagelijks tussen zijn 1.000 werknemers in de Turnhoutse hoofdzetel aanwezig is. Zijn persoonlijke credo – de vijf D’s - vormt een mooie leidraad voor iedereen binnen Soudal: “Dromen, denken, durven, doen en doorzetten” , Vic Swerts, voorzitter


AEROTRIM nv is al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de productie van aerosol producten voor automotive, cosmetica, huishoud en DHZ toepassingen.
Als lid van de internationale groep SOUDAL werd een ambitieus programma opgestart om de voortdurende expansie van de onderneming te ondersteunen en wordt in Overpelt een gloednieuwe productie-eenheid gebouwd die de positie van Aerotrim verder zal verstevigen.Momenteel breiden wij ons commercieel team uit en zoeken wij een dynamische Verkoper/Accountmanager (M/V).